English Svenska
Meny
Varumärken
Valutor

Luktsanerare biologisk

[ 1210052]

SEK:129:-

Storlek


E-postadress
 

NEDBRYTNING MED NATURLIGA MIKROORGANISMER.
Fördelar:
• Arbetar med 5 stammar av mikroorganismer.
• Rengör där annat ger upp även på djupet.
• Tar bort organiskt material och fläckar.
• Allergenkontrollerad.
• Ofarlig för miljö, människor och djur.
• Ger inga fläckar.
• Kan sprayas på allt som tål vatten.
• Tillverkad i Sverige.


NATUR-ligt RENT Biologisk luktsanerare med mikroorganismer hittar och bryter ner organiskt material som urin, äggvita, kolhydrater, proteiner, cellulosa och fettämnen. 
Unik sammansättning som säkrar en ytterst effektiv funktion då produkten arbetar med hela 5 olika stammar av mikroorganismer.


DUO funktion - omgående inkapsling av lukten, därefter börjar mikroorganismerna bryta ner och eliminera det organiska materialet som orsakar lukten.
När det organiska materialet är helt nerbrutet kommer inte lukten tillbaka efter ett tag.


Naturliga mikroorganismer och enzymer
Varje stam av mikroorganismer är mycket specialiserade och är designade till att bryta ner en specifik typ av organiskt material.

Därför blir NATUR-ligt RENT Biologisk luktsanerare mycket effektiv då den innehåller hela 5 olika stammar. Detta säkrar nerbrytning av alla normalt förekommande organiska material som orsakar dålig lukt.

Mikroorganismerna delar sig ca var 20:e minut och därför går processen hela tiden snabbare och snabbare tills allt organiskt material är nerbrutet.

Mikroorganismerna lever av det organiska materialet genom penetrering som möjliggörs av de enzymer som produceras under reproduktionen. När det inte längre finns mera organiskt material finns inte mera mat till mikroorganismerna och därför dör de efter att ha fullgjort jobbet med att ta bort källan till den dåliga lukten. Det är precis det som händer runt om oss hela tiden.

Skillnaden är att vi har valt ut just de naturliga mikroorganismer som vill äta upp det organiska material vi önskar att bryta ner och får en restprodukt som är koldioxid och vatten istället för att det under den naturliga nedbrytningsprocessen bildas obehagliga luktämnen.


Praktisk användning: 
Kan användas på t.ex. soffor, sängar, mattor, bilen, klinkergolv och fogar o.s.v.

Produkten kan sprayas på allt som tål vatten.

Har du husdjur som har t.ex. urinerat på en soffa så torkar du bort det du kan få bort med papper. Spraya sedan på medlet så att du har täckt hela fläcken samt lite utanför. Spraya inte på för mycket så att risk finns för torkrand efteråt. Mikroorganismerna börjar bryta ner och följer urinen ner på djupet i stoppningen och bryter ner hela fläcken i motsats till kemikaliebaserade rengöringsprodukter som bara klarar av att rengöra ytan.


NATUR-ligt RENT Biologisk luktsanerare får inte blandas med andra kemikalier och läkemedel då de kan bryta ner mikroorganismerna i produkten.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem