English Svenska
Meny
Varumärken
Valutor

Standardt Omega3 Fiskolja

[ SPN08-0250,SPP02-0500,1000]

SEK:169:-

Storlek


E-postadress
 

Kallpressad fiskolja av humankvalité från viltfångad fisk.

Omega3 är viktigt för celler, hud, päls, leder, hjärta och tassar. De hjälper näringsupptaget och producerar ämnen tillsammans med vitaminer och mineraler till det immunologiska systemet samtidigt som fettsyrorna ger rätt energi. De flesta hundar & katter kan få en bättre allmänkondition vid extra intag av animaliskt fett med en hög kvalitet = höga EPA & DHA värden. 

 

Idag vet vi att vissa näringsämnen är essentiella, dvs de måste tillföras i kosten eftersom hunden eller katten inte kan producera dessa ämnen själva. Till en hund eller katt ska energin komma från animaliskt fett för bästa fysiska förutsättningar och ett komplett näringsupptag.

Energi från animaliskt fett är en av de viktigaste resurserna för att sätta igång ett nedsatt immmunförsvar tillsammans med proteiner, vitaminer och mineraler. De olika fettsyrorna hjälper näringsupptaget och producerar ämnen tillsammans med de ovanstående näringsämnena till det immunologiska systemet. Fettsyran EPA (Eicosapentaensyra) finns naturligt i alla animaliska fetter och bland de högsta EPA-halterna påvisas i kallpressad fiskolja från fet, viltfångad fisk.

Omega 3 fettsyrorna EPA/DHA är viktigt för kroppens celler, bidrar till broskets uppbyggnad, nervsystemet, blodet, hud-/pälsbildning samt till muskelrörlighet. De hjälper näringsupptaget och producerar ämnen tillsammans med vitaminer och mineraler till det immunlologiska systemet samtidigt som fettsyrorna ger rätt energi.

EPA kan stoppa inflammationer och de har även funnit att EPA från fiskolja blockerar det enzym som ligger bakom nedbrytningen av brosket i lederna.

Omega 3 fettsyran EPA är den enda av fettsyrorna som tas upp av hundens broskceller (kondrocyter) och medverkar till att kontrollera inflammation djupt inne i leden. Blank päls, bra hud och mjuka tassar är alla bra tecken på att hunden eller katten får tillräckligt med energi till hela sitt näringssystem.

 

Näringsinnehållet kan bidra till

  • Led & broskbildningen
  • Skelett- & broskuppbyggnaden

 

Näringsbrister kan bidra till

  • Klåda & Mjäll
  • Hud & pälsproblem
  • Ledproblem
  • Hjärtproblem
  • Inflammationer
  • Tillväxtsttörningar
  • Kraftlöshet

 Innehållsförteckning
Kallpressad fiskolja av viltfångad fisk från Atlanten.

 Mer information
Varumärke Standardt
Tillverkningsland Sverige
Användning Allmänhälsa, Känslig & torr hud, Vacker päls
Form Flytande
Powered by Talex e-handelssystem