English Svenska
Meny
Varumärken
Valutor

Kelp 500 g


SEK:149:-


E-postadress
 

Svenska DjurApotekets Kelp som är ett knöltångspulver är en populär produkt när det kommer till bättre päls och klor men även till utställningsdjur som tappat pigmentering i munnen. Kelp hjälper till att upprätthålla god matsmältning och främjar munhälsan. Kelp hjälper ditt djur att hålla en högre motståndskraft mot infektioner.

Kelp innehåller naturligt stora mängder med vitaminer, mineraler och ett tjugotal aminosyror samt riklig mängd Omega-3 fettsyror.

Vitamin 1,B1, B2, B3, B12, C, E.

Kalcium, koppar, jod, järn, litium, magnesium, fosfor, kalium, selen, kisel, svavel, zink, krom, kobolt, mangan, niacin, riiboflavin, sodium.

Till alla djur oavsett ålder, dock ej till små valpar under 6mån. För djurets allmänhälsa både fysiskt och exteriört. Till djur som behöver hjälp att sätta vinterpäls och främja en bra pälskvalitet. Till djur för att främja en god munhälsa och matsmältning. Till utställningsdjur som tappat mun eller nospigment.

Ingredienser: knöltångpulver

Deklaration per dosmått á 3.6 g: (5 ml)                                Deklaration per 4 dosmått 14,4 g (stor hund)

Knöltång                                     3.6 g                                         Knöltång                             14,4 g

 

Kelp
Dosering
Blandas i maten en gång/dag.
Doseringsmått medföljer i förpackningen
Räcker ca:
350g
Katt och liten hund upp till 10 kg 1/2 dosmått/dag 194 dagar
Hundar mellan 10-25 kg 1-2 dosmått/dag Upp till 97 dagar
Hundar mellan 25-40 kg 2-3 dosmått/dag Upp till 49 dagar
Hundar över 40 kg 4 dosmått/dag 25 dagar
Powered by Talex e-handelssystem