Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Gummiboll med rep och knopp
Gummiboll med rep och knopp
SEK:77:-
 VGW Bälte Extension Svart
VGW Bälte Extension Svart
SEK:600:-
 Snake-länk svart
Snake-länk svart
SEK:115:-
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Schampo 200 ml med krokodilolja

[KW5562]
 Schampo 200 ml med krokodilolja
Klicka för förstoring

KROKODIL OIL Shampoo är idealisk för alla pälstyper (utom strävhåriga). Innehåller unikkrokodilolja, och är baserad på naturliga ingredienser. Schampot innehåller inget salt eller sulfater, vilket gör det mycket effektivt mot hudsjukdomar.
KW KROKODIL OIL Shampoo är ett naturligt alternativ som lugnar öm och kliande hud, och hjälper till att återställa frisk hud och päls. Idealisk för irriterad hud orsakad av loppor och fästingbett .
KW KROKODIL OIL schampo är djupverkande och främjar frisk hud och päls för hundar och katter.

Filosofi

Jewelnile’s produkter är naturliga produkter med revolutionerande krokodilolja, som varsamt pressas ut från bottnet av värdefullt krokodilskinn. Produkterna innehåller inga parabener, PEGer eller andra syntetiska substanser eller kemikalier.

Vi betonar att våra produkter endast innehåller de oljor som produceras på hållbart sätt och innehåller viktiga oljor som ger Er hy slätare och mjukare och får Er att se yngre ut.

 

Krokodilen och oljan

Krokodilen är inte en utrotningshotad art. De föds upp på jordbruk främst i Afrika, där den här sortens jordbruk är en viktig källa av exportvaror för flera utvecklingsländer.

Jordbrukarna säljer krokodilskinnen främst till modeindustrin som kan tillverka väskor, skor och bälten. En del krokodiler säljs också till restauranger runtom världen och krokodilsvans anses vara en stor delikatess.

Fram till några år sedan kastades krokodilens värdefulla fett bort eller användes som lampolja. Men efter att vi upptäckte vilka otroliga effekter krokodilolja kan framkalla började vi köpa oljan och prudcerar nu våra högkvalitets produkter.

 

   Recensioner  SEK:180:- Antal: