English Svenska
Meny
Varumärken
Valutor

Grönläppad mussla


SEK:299:-

Storlek


E-postadress
 

Svenska DjurApotekets Grönläppad Mussla främjar ledernas normala funktion och är en viktig byggsten för ledbrosket. Det unika med musslan är att den även verkar smärtstillande och är antiinflammatorisk. Undersökningar på hundar med ledbesvär visar reduktion av symptom efter bara sex veckors användande av Grönläppad Mussla!

Många djur har, eller får med åldern, problem med sina leder. Ledinflammationer leder till smärta, försämrar livskvalitén och minskar djurets livsglädje. Ledsjukdomar drabbar oftast äldre djur men även unga djur kan drabbas. Man vet att höftledsdysplasi, armbågsledsartros och osteochondros leder till kronisk inflammation i den drabbade leden. Även övervikt och felställningar kan öka belastningen på lederna.

Hundar som tränas hårt, utsätts dagligen för stora påfrestningar och kan få problem med hälta, ömmande ryggar mm

Om man vill få ut maximal effekt så rekommenderar vi att man kombinerar grönläppad mussla tillsammans med Svenska DjurApotekets MSM.

Grönläppad mussla är det ledpreparat som alla pratar om idag, om du är osäker på ditt val av ledpreparat så börja med musslan!

Grönläppad mussla innehåller många nyttiga näringsämnen bl. a glukosaminoglukaner(GAG), kondroitin, omättade fettsyror, Omega-3,-6,-9 (varav fettsyrorna EPA och ETA ingår i Omega-3) antioxidanter och mineraler.

Ingredienser: Frystorkat Grönläppad musslapulver från Nya Zeeland.

Tabletthjälpmedel: Micro crystalline cellulose, Dicalcium Phosphate, Mangnesiumstearate, Kiseldioxid

Deklaration per 1 tablett á 0,9 g:                                        Deklaration per 2 tabletter 1,8 g (stor hund)

  • Grönläppad mussla    500 mg                                              Grönläppad mussla      1 g

 

Dosering:

En tablett per 20 kilo/dag.

Powered by Talex e-handelssystem