Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Torkade strutskuber 100 g
Torkade strutskuber 100 g
SEK:59:-
 Knapriga godisbjörnar 30g - JR farm
Knapriga godisbjörnar 30g - JR farm
SEK:17:-
SEK:10:-
 Tuggrulle av älghud
Tuggrulle av älghud
SEK:48:-
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Odour stoppa, luktborttagare 250 ml

[1210038]
 Odour stoppa, luktborttagare 250 ml
Klicka för förstoring

Tar effektivt bort lukten av små "olyckor" som hänt lite här och där i hemmet, så att varken djur eller människor känner av lukten. Luktfritt är inte ett medel som maskerar eller trubbar av känsligheten utan är ett äkta bredverkande steriliseringsmedel, som neutraliserar flyktiga dofter genom att omvandla dem till oskadliga, luktfria sammansättningar.


Luktfritt är ett fläckfritt ytsprej, som innehåller bakteriedödande medel och används på sjukhusen. Det förstör bakteriebärande lukter på några få minuter sedan det sprejats på.

Luktfritt är idealiskt att användas på veterinärkliniker, hundgårdar, katthem och naturligtvis i hemmet.

Spreja Luktfritt direkt på och runt omkring de nersmutsade områdena och gnid in med en trasa eller nagelborste. Skölj med kallt vatten och låt det torka ordentligt innan du släpper djuret löst på platsen igen. Det kan kanske vara till hjälp om du håller djuret under uppsikt när det först undersöker stället och om en liten skål med matplaceras på det rengjorda stället kan detta avskräcka från vidare nedsmutsning.

Förvara behållaren tätt tillsluten när den inte är i bruk. Förvaras svalt och torrt och utom räckhåll för barn. Undvik direktkontakt med värmekällor. Får icke sväljas. Endast avsett för utvärtes bruk.

   Recensioner  SEK:90:- Antal: 
Kunder som har köpt den här produkten köpte också