Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Kattleksak Da bird, mouse tafs
Kattleksak Da bird, mouse tafs
SEK:175:-
 Kattleksak Da bird, Birdie tafs
Kattleksak Da bird, Birdie tafs
SEK:175:-
 kanariefrö rent 1 kg
kanariefrö rent 1 kg
SEK:40:-
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Sårspray med krokodilolja 30 ml

[kw5564]
 Sårspray med krokodilolja  30 ml
Klicka för förstoring

innehåller följande (INCI):

Druvkärneolja
solrosolja
krokodil Olja
Essential Lavendelolja
(Innehåller linalool, limonen och geraniol)
är 100% ren olja utan kemiska tillsatser. Använd den för hudvård när du tar ett bad upp. Blanda lite olja i vattnet innan du badar. Kan med fördel användas för många olika ändamål, test bland andra följande:

sårvård
Eksem-också atopisk dermatit
För att komplettera din psoriasis behandling
Röda bottnar och arp
Akne och akne i allmänhet
munsår
för brännskador
torr hud
Och mycket mer, bland annat skidresan

Filosofi

Jewelnile’s produkter är naturliga produkter med revolutionerande krokodilolja, som varsamt pressas ut från bottnet av värdefullt krokodilskinn. Produkterna innehåller inga parabener, PEGer eller andra syntetiska substanser eller kemikalier.

Vi betonar att våra produkter endast innehåller de oljor som produceras på hållbart sätt och innehåller viktiga oljor som ger Er hy slätare och mjukare och får Er att se yngre ut.

 

Krokodilen och oljan

Krokodilen är inte en utrotningshotad art. De föds upp på jordbruk främst i Afrika, där den här sortens jordbruk är en viktig källa av exportvaror för flera utvecklingsländer.

Jordbrukarna säljer krokodilskinnen främst till modeindustrin som kan tillverka väskor, skor och bälten. En del krokodiler säljs också till restauranger runtom världen och krokodilsvans anses vara en stor delikatess.

Fram till några år sedan kastades krokodilens värdefulla fett bort eller användes som lampolja. Men efter att vi upptäckte vilka otroliga effekter krokodilolja kan framkalla började vi köpa oljan och prudcerar nu våra högkvalitets produkter.

 

   Recensioner  SEK:350:- Antal: