Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Anktwister, olika storlekar
Anktwister, olika storlekar
SEK:37:-
 Kong Classic
Kong Classic
SEK:68:-
 Gummiboll med rep och knopp
Gummiboll med rep och knopp
SEK:77:-
Tillverkare
Jewelnile
Andra produkter
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

All Day Skin Care 50 ml med krokodilolja

 All Day Skin Care 50 ml med krokodilolja
Klicka för förstoring

Jewelnile All Day Skin Care är en naturlig kräm baserad på de finaste oljor och även handgjorda . Gör din hud vacker, mjuk och smidig. Den innehåller följande (Inci):

vatten
palmolja
bivax
krokodilolja
mandelolja
rosmarinolja
Vetegroddolja
Aprikoskärnolja
Jasmin
Kom ihåg att Jewelnile All Day Skin Care är fri från parabener, PEG-talet och andra skadliga syntetiska produkter. Man får en 50 ml Lyx dagkräm med en hög koncentration av den unika krokodil Oil. Använd den för att:

Allmänt skönheten i din hud
För att förebygga linjer / rynkor huvudsakligen i ansiktet och halsen
För lättare brännskador / solbränna
På platser med torr hud

Filosofi

Jewelnile’s produkter är naturliga produkter med revolutionerande krokodilolja, som varsamt pressas ut från bottnet av värdefullt krokodilskinn. Produkterna innehåller inga parabener, PEGer eller andra syntetiska substanser eller kemikalier.

Vi betonar att våra produkter endast innehåller de oljor som produceras på hållbart sätt och innehåller viktiga oljor som ger Er hy slätare och mjukare och får Er att se yngre ut.

 

Krokodilen och oljan

Krokodilen är inte en utrotningshotad art. De föds upp på jordbruk främst i Afrika, där den här sortens jordbruk är en viktig källa av exportvaror för flera utvecklingsländer.

Jordbrukarna säljer krokodilskinnen främst till modeindustrin som kan tillverka väskor, skor och bälten. En del krokodiler säljs också till restauranger runtom världen och krokodilsvans anses vara en stor delikatess.

Fram till några år sedan kastades krokodilens värdefulla fett bort eller användes som lampolja. Men efter att vi upptäckte vilka otroliga effekter krokodilolja kan framkalla började vi köpa oljan och prudcerar nu våra högkvalitets produkter.

 

 All Day Skin Care 50 ml med krokodilolja
Klicka för förstoring
     
   Recensioner  SEK:460:- Antal: