Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Kaninsele med koppel, nylon
Kaninsele med koppel, nylon
SEK:56:-
 Sele terylene, 15 mm band
Sele terylene, 15 mm band
SEK:39:-
 Kanin/kattsele i läder 35/40 cm
Kanin/kattsele i läder 35/40 cm
SEK:35:-
Tillverkare
Purina Pro Plan
Andra produkter
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Purina Pro Plan Innekatt kyckling

[21460199,214]
 Purina Pro Plan Innekatt kyckling
Klicka för förstoring

Större storlek på påsar finns att köpa i butiken i Kungälv.

Kyckling (20%), majsglutenmjöl, torkat fjäderfäprotein, ris, majs, torkad betmassa, animaliskt fett, torkat cikoriarot* (2%), torkade ägg, mineraler, ärtproteinkoncentrat, veteglutenmjöl, fiskolja, hydrolysat, jäst. *naturlig prebiotika.

  • Innehåller OPTIRENAL, en unik formula som främjar hälsosamma njurar.OPTIRENAL är en vetenskapligt utformad blandning av ingredienser inkluderat aminosyror, viktiga fettsyror samt antioxidanter.
  • Främjar en hälsosam genomfart genom matsmältningssystemet tack vare kostfibrer som hjälper till att reglera genomfarten av fodret i kattens tarm.
  • Hjälper till att främja tarmhälsan med naturlig prebiotika, cikoriarot, som naturligt stimulerar tillväxten av goda bakterier i kattens tarm.
  • Begränsar uppkomsten av hårbollar och tar håret säkert och varsamt genom matsmältningssystemet, tack vare speciellt utvalda kostfibrer som fångar håret och för det från magen till tarmen och slutligen ut i kattens avföring.
  • Hjälper till att skydda tänderna från plack och tandsten, tack vare en knaprig konsistens och speciella mineraler som har en bevisad effekt att avsevärt reducera tandsten.
  • Hjälper till att reducera lukten från kattlådan, tack vare högkvalitativa ingredienser och naturlig prebiotika som mjukar upp matsmältningsprocessen.
Rekommenderad daglig utfodringsmängd g(dag):

Kattens vikt      Mängd
 2-4 kg               35-65 g
 4-6 kg               65-100 g
 6-8 kg               100-135 g

Utfodringsmängden som behövs för att upprätthålla en idealisk kroppskondition kan variera beroende på ålder, aktivitetsnivå och miljö. Kontrollera din katts vikt och justera mängden mat därefter.

Rent, färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. 

Dessa alternativ finns:
Storlek:
 Purina Pro Plan Innekatt kyckling
Klicka för förstoring
     
   Recensioner  SEK:215:- Antal: