Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Kattleksak - Matatabipinne m jute och fransar 24 cm
Kattleksak - Matatabipinne m jute och fransar 24 cm
SEK:39:-
 sele sammet katt smådjur
sele sammet katt smådjur
SEK:120:-
 Väktarkoppel 2x190 cm antiglid med reflex med alac-hake
Väktarkoppel 2x190 cm antiglid med reflex med alac-hake
SEK:230:-
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Nekton-E Evitamin 35g

[410060]
 Nekton-E Evitamin 35g
Klicka för förstoring

NEKTON-E är ett kompletteringsfoder som består av den biologiskt effektiva och varaktiga vitamin E-komponenten α-tokoferol.

 

NEKTON-E hjälper till att skydda cellmembranet, dekontaminerar metaboliter, hormonproduktion och muskelfunktioner. NEKTON-E förbättrar först och främst djurens fertilitet, embryons överlevnad och livskraften hos ungar. NEKTON-E främjar också hela cellmetabolismen, produktionen av antikroppar, ökat försvar och har en positiv effekt på kroppens immunstatus. NEKTON-E kompletterar minimuminnehållet av vitamin E i foder och täcker djurens behov med de här näringsämnena som är så viktiga för kroppen. NEKTON-E är lösligt i vatten och ges dagligen i dricksvattnet eller blandat i mjukt foder. Utmärkt i kombination med NEKTON-S och NEKTON-MSA.

 

NEKTON-E har en positiv effekt på hela cellmetabolismen, produktionen av antikroppar, immunitet och försvar. NEKTON-E skyddar cellmembranen och bevarar livskraften hos cellerna i kroppsvävnaden. Det dekontaminerar skadliga ämnen som attackerar cellmetabolismen, är inblandad i cellandning och spelar en viktig roll i energimetabolismen. Stress orsakad av värme, kyla etc så väl som invärtes parasiter och infektionssjukdomar kräver en större tillförsel av vitamin E. Vitamin E är också oerhört viktigt för att bygga upp hormoner och brist på det kan orsaka minskad fertilitet, sexdrift och kläckning. Brist på vitamin E försämrar speciellt musklerna (vit muskelsjukdom), hjärtfunktionen och hälsan hos hjärna, lever, könskörtlar, blodkärl och avkommor.

 

NEKTON-E ska börja ges minst tre veckor före fortplantning. Notera att när det gäller fåglar ska NEKTON-E sluta ges så fort som det första ägget är lagt och honan ligger på ägget. Det kan orsaka störningar i ruvningen av en drift hos hanen som är för stark.

 

Efter avslutad behandling fortsätt med det dagliga vitamintillskottet med NEKTON-S och NEKTON-MSA.

 

Ett grönt mått sitter fäst på varje flaska med NEKTON-E. 1 g motsvarar ett mått.

 

Utfodringsrekommendationer:

 

Fåglar: 1 g NEKTON-E i 250 ml dricksvatten eller 100 g mjukt foder.

 

Ska användas som en kur som startar minst tre veckor före fortplantning och avslutas så fort som det första ägget lagts.

 

Reptiler: 0,5 g NEKTON-E dagligen per kg kroppsvikt, en kur på ca 14 dagar.

 

Ett struket mått (medföljer) motsvarar 1 g NEKTON-E.

 

Rekommendation: Desinficera vattenskålar och foderbehållare varje dag med NEKTON-Deis-Plus för att garantera ett hygieniskt och rent foder!

 

Ingredienser:

 

Innehåller 2 aminosyror.

 

Sammansättning: dextros, kiselsyra.

 

Näringstillsatser per kg: 50,000 mg vitamin E.

   Recensioner  SEK:106:- Antal: