Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 NutriBird P15 Papegojpellets Tropical
NutriBird P15 Papegojpellets Tropical
SEK:170:-
 Nosgrimma Easy leader med stopp
Nosgrimma Easy leader med stopp
SEK:79:-
 Vattenautomat liggande galler
Vattenautomat liggande galler
SEK:27:-
Tillverkare
Hurtta
Andra produkter
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Hurtta Vintertäcke

 Hurtta Vintertäcke
Klicka för förstoring

Hurtta-värmetäcket är ett effektivt sätt att hålla hundens kroppstemperatur jämn i kallt väder. Värmetäcket kompletterar värmeisoleringsförmågan hos raser med kort päls eller som saknar underpäls, och gör att hunden inte fryser vid ogynnsamma väderförhållanden. Även hundar med tjock eller lång päls behöver ibland skydd mot kölden. Bland annat följande faktorer bidrar till att öka hundens värmebehov: våt päls, ansträngning vid motion, hög ålder, dräktighet och olika sjukdomar.

Det högteknologiska värmetäcket skyddar hundens viktigaste muskelgrupper och det känsliga området kring magen. Täcket går snabbt att klä på och av och passar därför utmärkt till att värma aktiva hundars muskler före prestationen eller efter träningen. Täcket har en vattentät Houndtex®-hinna som andas och synligt placerade 3M-reflexer.

Hurtta-värmetäcket är en över tio år gammal klassiker som varje år kompletteras med nya färger och egenskaper. Produkten rekommenderas för krävande bruk.

Storleken på täcket anger täcktes och hundens rygglängd. Täcket är även skuret på ett sådant sätt att hunden kan röra sig lika smidigt som utan täcke.  

Dessa alternativ finns:
Färg och storlek:
 Hurtta Vintertäcke
Klicka för förstoring
     
   Recensioner  SEK:520:- SEK:260:- Antal: 
Kunder som har köpt den här produkten köpte också