Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter

Fåglar som sällskap & hobby
SEK:530:-
 NutriBird P15 Papegojpellets Original
NutriBird P15 Papegojpellets Original
SEK:160:-
 Fågelleksak, "Cirkus"
Fågelleksak, "Cirkus"
SEK:85:-
Tillverkare
Jewelnile
Andra produkter
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Handkräm 75 ml med krokodilolja

[J07]
 Handkräm 75 ml med krokodilolja
Klicka för förstoring

Jewelnile Hand Cream är en naturlig handkräm baserad på de finaste oljor och även handgjorda . Gör dina händer mjuka och smidiga. Den innehåller följande (Inci):

vatten
bivax
Cetearylalkohol och natrium cetearylalkohol sulfat
krokodilolja
glycerin
mandelolja
Aprikoskärnolja
fenoxietanol,
citronsyra
Lavendel (innehåller linalool, limonen, geraniol
Kom ihåg att Jewelnile Hand Cream är helt fri från parabener, PEG-talet och andra skadliga syntetiska produkter. Man får en 75 ml Lyx handkräm med en hög koncentration av den unika krokodil Oil. Använd den för att:

Allmän handvård

För att skydda mot torra händer
 

Filosofi

Jewelnile’s produkter är naturliga produkter med revolutionerande krokodilolja, som varsamt pressas ut från bottnet av värdefullt krokodilskinn. Produkterna innehåller inga parabener, PEGer eller andra syntetiska substanser eller kemikalier.

Vi betonar att våra produkter endast innehåller de oljor som produceras på hållbart sätt och innehåller viktiga oljor som ger Er hy slätare och mjukare och får Er att se yngre ut.

 

Krokodilen och oljan

Krokodilen är inte en utrotningshotad art. De föds upp på jordbruk främst i Afrika, där den här sortens jordbruk är en viktig källa av exportvaror för flera utvecklingsländer.

Jordbrukarna säljer krokodilskinnen främst till modeindustrin som kan tillverka väskor, skor och bälten. En del krokodiler säljs också till restauranger runtom världen och krokodilsvans anses vara en stor delikatess.

Fram till några år sedan kastades krokodilens värdefulla fett bort eller användes som lampolja. Men efter att vi upptäckte vilka otroliga effekter krokodilolja kan framkalla började vi köpa oljan och prudcerar nu våra högkvalitets produkter.

 

 Handkräm 75 ml med krokodilolja
Klicka för förstoring
     
   Recensioner  SEK:290:- Antal: 
Kunder som har köpt den här produkten köpte också