Meny
Kategorier
Tillverkare
Nyheter
 Kong Classic
Kong Classic
SEK:68:-
 Leksak mot-fun, gummi och polyester
Leksak mot-fun, gummi och polyester
SEK:90:-
 VGW Bälte Extension Svart
VGW Bälte Extension Svart
SEK:600:-
Tillverkare
Animacare
Andra produkter
Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.
Valutor

Animacare, Omega skin

 Animacare, Omega skin
Klicka för förstoring

AnimaCare Omega Skin, 150 ml

Omega Skin från AnimaCare - för din hunds eller katts känsliga och problematiska hud! Genom ett dagligt intag bibehålls hunden eller kattens hud hälsosam och fräsch!

Hundar och katter drabbas alldeles för ofta av hudproblem. Många av dessa kan bero på att ditt djur har svårt att tillgodogöra sig tillräckliga mängder av viktiga fettsyror genom sitt vanliga foder. Det kan då vara lämpligt att tillföra dessa i en form som är lättare för hunden eller katten att ta upp. Vanliga tecken på hudproblem är:

  • Torr och fjällig hud 
  • Matt päls
  • Klåda

Då klåda uppstår är det lätt att ditt djur genom kliande ytterliggare irriterar huden och en cirkel av irriterad hud och klåda skapas.

Forskning visar att ett dagligt tillskott av essentiella fettsyror är värdefullt för de allra flesta hundar och katter med problematisk hud. Omega Skin från AnimaCare innehåller en välavvägd balans av fettsyrorna:

  • Omega-3
  • Omega-6
  • Omega 7
  • Omega-9

Dessa fettsyror är mycket viktiga för hunden och kattens hud samt betydligt lättare att tillgodogöra sig än "vanliga" fettsyror. Omega Skin innehåller dessutom en naturlig sardinolja.

De fleromättade och stabila fettsyrorna i Omega Skin är välgörande för många av hudens och cellernas funktioner. De stärker och balanserar ditt djurs naturliga hudbarriär och ökar på så sätt hudens förmåga att binda fukt. Hundens eller kattens hud blir därmed mer välmående och elastisk.

Oljan är av naturläkemedelskvalitet och har absoluta toppbetyg i renhet och stabilitet. Tillverkningen sker under GMP-standard på naturliga villkor, som inte skadar oljan och under extremt hård kontroll, även vad gäller miljöpåverkan.

Dosering
1-2 ml per 10 kilo kroppsvikt och dag. Eftersom fettsyredepåerna i kroppen behöver tid att fylla på kan det ta upp till två månader innan du ser någon skillnad. Alla djur reagerar individuellt, därför kan du behöva fördubbla dosen till en början. När önskat resultat uppnåtts kan dosen ofta halveras.

Innehåll: Naturlig, stabil fiskolja från vildfångade sardiner (70%), Rapsolja (20%) och Jättenattljusolja (10%). 5 ml innehåller 4,6 gram olja fördelat på 31% omega-3-fettsyror, varav EPA 13%, DHA 8%, DPA 1,3% och 8% andra omega-3-fettsyror, samt Omega-6 (15%), Omega-7 (18%) och Omega-9 (21%).
Tillsatser: Vitamin E 0,4%, AscorbylPalmi- tate0,03%, Rosemary oil 0,3%, Lecithin 0,07%.

   Recensioner  SEK:165:- Antal: 
Kunder som har köpt den här produkten köpte också